m a n a d e l u c r u
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru
  • © manadelucru

Casa Talea

Clientul dorea construirea unei locuințe de vacanță realizată integral din lemn. Primise oferta unei firme de execuție “case de lemn” în care structura și finisajul clădirii erau din lemn, sistem “bârnă pe bârnă”. Imaginea rezultată era aceea a unui chioșc de lemn ce putea fi cumpărat din Supermarket. În acest context, deși clientul dorea inițial doar o rearanjare a unor funcțiuni, am propus conceperea proiectului pe o altă logică spațială și volumetrică, inclusiv un răspuns dat la adecvarea clădirii declivității terenului. Astfel regimul de înălțime devenea D+P+1E+M.
Deși clientul a fost total de acord cu propunerea făcută se pare că nu și-a dimensionat bine bugetul pentru respectiva investiție, astfel încât după primele calcule legate de preț se pare că a renunțat total, invocând motive diverse.


© 2014 manadelucru - toate drepturile sunt rezervate - realizat de artia studio